Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10118

Ingredience

300 g Cibule
800 g Jehněčí plec
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
3 ks Rajčata
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
40 g Tuk
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 487 kcal
Kilojoule 2 037kJ
3% Sacharidy 12 g
39% Tuky 29 g
23% Sodík 460 mg
75% Bílkoviny 42 g

Jehněčí perkelt postup přípravy receptu:

1

Vykostěné, omyté plecko nakrájíme na kostky o váze asi 50g.

2

Slaninu nakrájenou na kostičky sklovitě osmahneme, přidáme jemně nakrájenou cibuli a krátce osmahneme. Dále přidáme rajčatový protlak, papriku, ocet a vše podlijeme trochou vody.

3

Vložíme maso, osolíme, přidáme utřený česnek a pomalu dusíme ve vlastní šťávě doměkka.

4

Když je maso měkké, přidáme oloupaná, na kousky nakrájená rajčata, podlijeme vodou a ještě podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept