Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10175

Ingredience

0,5 kávová lžička Cukr krupice
2 ks Mandle
0,1 l Mléko polotučné
1 špetka Muškátový květ
120 g Máslo čerstvé
5 ks Vejce slepičí
350 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 897 kcal
Kilojoule 3 752kJ
18% Sacharidy 66 g
80% Tuky 60 g
5% Sodík 102 mg
50% Bílkoviny 28 g

Housková nádivka postup přípravy receptu:

1

2/3 žemlí nakrájíme na plátky a navlhčíme mlékem. Zbylé žemle nastrouháme.

2

Utřeme máslo se žloutky, přidáme vymačkané, prolisované žemle, sůl, koření, mandle a pevný sníh z bílků lehce smíchaný s ustrouhanou žemlí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept