Recept

Filé zapékané se zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10177

Ingredience

600 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Kapary sterilované
0,5 ks Květák
1 špetka Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
4 ks Rajčata
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
5,5 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 434 kcal
Kilojoule 1 814kJ
4% Sacharidy 16 g
23% Tuky 17 g
20% Sodík 406 mg
57% Bílkoviny 32 g

Filé zapékané se zeleninou postup přípravy receptu:

1

V zapékací míse rozehřejeme máslo, vložíme osolené porce filé a opečeme je.

2

Přilijeme víno, přidáme nasekanou petrželku, kapary a mezi porce vložíme čtvrtky oloupaných, osolených rajčat a růžičky ovařeného květáku. Přilijeme osolenou smetanu ochucenou muškátovým oříškem. Pečeme asi 25 minut.

3

Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept