Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10255

Ingredience

200 g Anglická slanina
4 ks Koroptev
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

107% Kalorie 2,118 kcal
Kilojoule 8 863kJ
2% Sacharidy 8 g
72% Tuky 54 g
31% Sodík 619 mg
624% Bílkoviny 351 g

Koroptve ve slanině postup přípravy receptu:

1

Vykuchané a omyté koroptve osušíme a vně i uvnitř je potřeme solí a pepřem. Každou koroptev zabalíme do velkého plátu slaniny, svážeme a pečeme asi 30 minut. Během pečení je poléváme vypečeným tukem.

2

Měkké koroptve vyjmeme, odstraníme motouz a maso nakrájíme na čtvrtky.

3

Přebytečný tuk slijeme, nahradíme jej máslem, svaříme s vodou (nebo vývarem) a přecedíme na koroptve.

4

Podáváme s červeným zelím, s čočkou nebo s čočkovým salátem. Ozdobíme brusinkovou nebo šípkovou marmeládou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept