Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10858

Ingredience

10 g Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
30 g Solamyl
1 špetka Sůl
100 g Telecí maso přední
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 205 kcal
Kilojoule 859kJ
4% Sacharidy 13 g
10% Tuky 7 g
12% Sodík 234 mg
37% Bílkoviny 21 g

Masové suflé postup přípravy receptu:

1

Omyté a odblaněné maso dvakrát umeleme.

2

Mleté maso vložíme do hnětače, osolíme, přidáme 2 lžíce studené vody, Solamyl, rozpuštěné máslo (5g) a nasekanou petrželku. Vše chvíli šleháme. Nakonec do těsta zlehka vmícháme sníh ušlehaný z bílků.

3

Těsto dáme do máslem vymazané zapékací mísy. Suflé pečeme v troubě ve vodní lázni asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept