Jednoduchý recept

Pečený kapr s kyselou smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10886

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kg Kapr obecný
20 g Máslo čerstvé
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 844kJ
1% Sacharidy 3 g
34% Tuky 26 g
16% Sodík 316 mg
83% Bílkoviny 47 g

Pečený kapr s kyselou smetanou postup přípravy receptu:

1

Kapra očistíme a omyjeme. Můžeme jej nakrájet na porce nebo ponechat vcelku.

2

Rybu osolíme, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do vymazaného pekáčku. Zalijeme kyselou smetanou a upečeme ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept