Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10988

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
250 g Karotka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 139 kcal
Kilojoule 583kJ
3% Sacharidy 9 g
13% Tuky 10 g
16% Sodík 324 mg
8% Bílkoviny 5 g

Karotkový krém postup přípravy receptu:

1

Očištěnou karotku nakrájíme na silnější kolečka a spolu s máslem, cukrem a solí ji zalijeme vývarem a dáme vařit.

2

Když se šťáva odpaří a karotka změkne, přidáme ve smetaně rozkvedlaný žloutek a ihned odstavíme z ohně.

3

Podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept