Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11094

Ingredience

1 špetka Kmín celý
0,3 l Mléko polotučné
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
500 g Žampiony čerstvé
5 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 072kJ
13% Sacharidy 45 g
38% Tuky 28 g
6% Sodík 126 mg
30% Bílkoviny 17 g

Žampionový nákyp postup přípravy receptu:

1

Očištěné žampiony nakrájíme a podusíme na části másla spolu s kmínem. Potom je osolíme a smícháme s žemlemi, které jsme namočili do mléka a vymačkali. Nakonec přidáme nasekanou petrželku a vše zamícháme.

2

Směs dáme do zapékací mísy vymazané máslem a zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci.

3

Zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept