Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11152

Ingredience

1 ks Cibule
250 ml Mléko polotučné
1 dl Olej stolní
1 polévková lžíce Petržel - nať
800 g Pstruh
4 ks Sardelové řezy
1 kávová lžička Sůl
250 g Telecí plec
1 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 695kJ
6% Sacharidy 20 g
37% Tuky 28 g
101% Sodík 2 g
130% Bílkoviny 73 g

Plněný pstruh postup přípravy receptu:

1

Pstruhy dobře očistíme a nasolíme.

2

Telecí maso umeleme, smícháme s žemlemi namočenými v mléce a vymačkanými, nasekanými sardelovými řezy, nastrouhanou cibulí, posekanou petrželkou, vejcem. Nádivku mírně osolíme.

3

Směsí naplníme připravené pstruhy, zašijeme je, podusíme na oleji.

4

Podáváme s vařenými bramborami, přelité vypečenou šťávou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept