Grilovaný pstruh s okurkovým a koprovým máslem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Grilovaný pstruh s okurkovým a koprovým máslem
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 11181 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Citrony |
2 kávová lžička | Kopr čerstvý |
6 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
0,5 ks | Okurky nakládané |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 ks | Petržel - nať |
800 g | Pstruh |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 137,6mg |
Draslík | 782,1mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 22,4mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 23,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Kopr čerstvý, Okurky nakládané, Pstruh, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Grilovaný pstruh s okurkovým a koprovým máslem postup přípravy receptu:
1 | Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme, opepříme, potřeme máslem. Grilujeme 10 minut a poté přendáme na mísu. |
2 | Zbylé máslo rozpustíme, smícháme s jemně nakrájenou okurkou a nasekaným koprem. Nalijeme na pstruhy, ozdobíme petrželkou a dílky citronu. |
Poznámka
Servírujeme teplé.