Závitky ze sumečka Pangasius - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 55 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Závitky ze sumečka Pangasius
Celkový čas: | 55 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | moucha |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 11190 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 špetka | Nové koření mleté |
40 g | Olej stolní |
1 kg | Pangasius - filety |
100 g | Paprikové lusky čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
100 g | Rajčata |
30 g | Sardelová pasta |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 1,1mg |
Draslík | 112,5mg |
Vláknina | 715,4mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 26,5mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej stolní, Paprikové lusky čerstvé, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Nové koření mleté, Pangasius - filety, Pepř černý mletý, Sardelová pasta mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Závitky ze sumečka Pangasius postup přípravy receptu:
1 | Omyté filety osolíme, okořeníme, potřeme sardelovou pastou, stočíme a převážeme nití. |
2 | Připravené závitky opečeme v horkém oleji, dopečeme v troubě. |
3 | Upečené závitky zbavíme nití a urovnáme na mísu. Ozdobíme je dílky rajčat a nakrájenými paprikami. |
4 | Podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem. |
Poznámka
Servírujeme teplé.