Tvaroh po provensálsku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tvaroh po provensálsku
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 11426 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Olej olivový extra panenský |
100 g | Olivy nakládané |
1 polévková lžíce | Pažitka |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
250 g | Tvaroh jemný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 56,9mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,6mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Olivy nakládané, Pažitka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový extra panenský, Pepř černý mletý, Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tvaroh po provensálsku postup přípravy receptu:
1 | V míse umícháme mírně osolený tvaroh s rozmačkanými olivami, jemně nakrájenou cibulí a nasekanou pažitkou. Opepříme a dobře rozmícháme. |
2 | Utřený tvaroh v servírovací míse pokapeme olejem tak, aby se na povrchu utvořila slabá vrstvička oleje. |
3 | Necháme odpočinout v chladu 1 den. |