Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11447

Ingredience

120 g Anglická slanina
1 ks Celer řapíkatý
1 ks Kuře
2 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Sůl
0,5 ks Telecí nožičky
0,5 l Víno šumivé (sekt)
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,345 kcal
Kilojoule 5 627kJ
8% Sacharidy 30 g
338% Tuky 253 g
40% Sodík 810 mg
174% Bílkoviny 98 g

Kuře po šampaňsku postup přípravy receptu:

1

Omyté kuře osolíme, obalíme několika plátky slaniny a svážeme.

2

Na zbylých plátcích slaniny v hrnci podusíme jemně nakrájenou mrkev a šalotku. Vložíme kuře, snítku řapíkatého celeru a půl telecí nožičky. Vše opečeme dozlatova a zalijeme sektem. Začínáme dusit zprudka bez pokličky, potom zakryjeme pokličkou a dusíme na mírném ohni doměkka.

3

Podáváme ve vlastní šťávě zbavené tuku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept