Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11477

Ingredience

1 kg Filé z aljašské tresky
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
150 g Strouhanka
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 293 kcal
Kilojoule 1 227kJ
5% Sacharidy 19 g
10% Tuky 8 g
16% Sodík 313 mg
64% Bílkoviny 36 g

Filé se sýrem postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osolíme a obalíme v mouce, vejci, poté ve strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem.

2

Připravené porce smažíme na oleji na mírném ohni do zlatova.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a každou porci ozdobíme plátkem citronu. Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept