Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11648

Ingredience

0,5 ks Cibule
600 g Mangold
1 dl Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 593kJ
3% Sacharidy 10 g
13% Tuky 10 g
27% Sodík 545 mg
10% Bílkoviny 6 g

Špenát z mangoldu postup přípravy receptu:

1

Omyté listy mangoldu vložíme do vařící osolené vody, krátce povaříme a ocedíme. Po okapání je nameleme na masovém mlýnku.

2

Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, vmícháme mouku a připravíme světlou jíšku. Zředíme ji mlékem a trochou vývaru z mangoldu, rozšleháme, povaříme.

3

Po chvíli přidáme umletý mangold, utřený česnek, sůl a pepř. Vše krátce podusíme.

4

Nakonec do špenátu vmícháme rozšlehané vejce.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept