Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 12076

Ingredience

100 g Anglická slanina
0,3 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 ks Karotka
1 ks Kedlubna
800 g Králičí maso
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 ks Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 595 kcal
Kilojoule 2 489kJ
9% Sacharidy 34 g
43% Tuky 32 g
28% Sodík 567 mg
86% Bílkoviny 48 g

Králík na zelenině postup přípravy receptu:

1

Očištěné králičí maso naporcujeme a osolíme. Na každou porci připíchneme párátkem plátek slaniny.

2

Maso naskládáme do pekáčku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, máslo a pepř. Pečeme v horké troubě a během pečení podléváme vypečenou šťávou a horkou vodou.

3

K téměř měkkému masu přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a maso dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept