Jednoduchý recept

Plněný vepřový jazyk

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12148

Ingredience

3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
150 ml Olej rostlinný
100 g Salám Turistický trvanlivý
3 polévková lžíce Strouhanka
3 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 ks Vepřový jazyk
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,090 kcal
Kilojoule 4 560kJ
1% Sacharidy 5 g
126% Tuky 95 g
29% Sodík 577 mg
93% Bílkoviny 53 g

Plněný vepřový jazyk postup přípravy receptu:

1

Omyté jazyky uvaříme v osolené vodě, vložíme je na chvíli do studené vody, oloupeme a nakrájíme na kolečka.

2

Vždy mezi dvě kolečka vložíme plátek salámu. Vzniklý špalíček obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem. Špalíčky osmažíme na rozehřátém oleji.

3

Před dosmažením na každou porci položíme ještě špetku nastrouhaného sýru, jen aby se roztavil.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept