Pomazánka z pečeného vepřového masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka z pečeného vepřového masa
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mala |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 12529 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
1 ks | Cibule |
60 g | Máslo čerstvé |
1 ks | Oregano čerstvé |
1 ks | Řeřicha |
250 g | Vepřové maso pečené |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 86,8mg |
Draslík | 211,5mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 24,6mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 17,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Řeřicha mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Oregano čerstvé, Vepřové maso pečené mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka z pečeného vepřového masa postup přípravy receptu:
1 | Pečené maso jemně umeleme, přidáme změklé máslo a vše našleháme. |
2 | Potom přidáme prolisovaný česnek, jemně nakrájenou cibuli a oregano a dobře promícháme. Pomazánku necháme v chladu odležet. |
3 | Před podáváním ji posypeme nasekanou řeřichou. |
Poznámka
Podáváme s tmavým chlebem.