Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12615

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
0,3 l Mléko plnotučné
80 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
40 g Strouhanka
500 g Červená řepa
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 281kJ
8% Sacharidy 28 g
26% Tuky 20 g
8% Sodík 166 mg
10% Bílkoviny 6 g

Kaše z červené řepy postup přípravy receptu:

1

Omytou řepu uvaříme do měkka, oloupeme a umeleme.

2

Na části másla osmažíme strouhanku, přidáme umletou řepu, kaši osolíme a krátce podusíme.

3

Nakonec přilijeme mléko a podle chuti přidáme cukr a ocet.

4

Kaši upravíme na mísu a ozdobíme na másle osmaženými kostičkami žemle.

5

Podáváme jako přílohu k hovězí pečeni.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept