Recept

Kapusta v sardelové omáčce

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12856

Ingredience

750 g Kapusta hlávková
3 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sardelová pasta
0,5 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 149 kcal
Kilojoule 624kJ
5% Sacharidy 19 g
10% Tuky 7 g
6% Sodík 113 mg
12% Bílkoviny 6 g

Kapusta v sardelové omáčce postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou kapustu rozebereme na listy a v mírně osolené vroucí vodě uvaříme doměkka.

2

Okapanou kapustu nakrájíme, dáme na nahřátou mísu a necháme na teple.

3

Sardelovou pastu rozetřeme a za stálého míchání rozvaříme v octě. Přidáme olej, sůl, pepř a znovu přivedeme k varu. Omáčku smícháme s uvařenou kapustou.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept