Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 13086

Ingredience

100 g Anglická slanina
600 g Játra telecí
90 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 850kJ
6% Sacharidy 21 g
31% Tuky 23 g
19% Sodík 382 mg
63% Bílkoviny 35 g

Smažená telecí játra postup přípravy receptu:

1

Na rozpálené pánvi osmahneme slaninu dokřupava. Vyjmeme ji a uchováme na teplém místě.

2

Telecí játra odblaníme. Do mouky vmícháme sůl a pepř a játra v ní obalíme.

3

Na pánvi od opékání slaniny rozpustíme máslo. Když začne pěnit, vložíme játra a smažíme asi 1 1/2 minuty z každé strany.

4

Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept