Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 13168

Ingredience

3 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
400 g Fazole bílé
5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 617kJ
20% Sacharidy 70 g
4% Tuky 3 g
6% Sodík 117 mg
44% Bílkoviny 25 g

Trakijské fazole postup přípravy receptu:

1

Přebrané, propláchnuté fazole zalijeme studenou vodou a necháme 3 hodiny bobtnat. Potom je v téže vodě uvaříme do měkka.

2

Uvařené fazole scedíme, osolíme, upravíme na talíře, posypeme mletou paprikou a nasekanou petrželkou.

3

Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, vmícháme citronovou šťávu, nasekanou petrželku a 3 lžíce vařící vody. Necháme přejít varem a nalijeme na fazole.

4

Každou porci ozdobíme dílkem citronu a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept