Recept

Vepřové kotlety s klobásou a bramborami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 13239

Ingredience

600 g Brambory
2 ks Cibule
800 g Jablka
400 g Klobása Dunajská
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 781 kcal
Kilojoule 3 267kJ
12% Sacharidy 44 g
67% Tuky 50 g
26% Sodík 512 mg
74% Bílkoviny 42 g

Vepřové kotlety s klobásou a bramborami postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory a jablka nakrájíme na kostičky. Brambory dáme do horkého vývaru a uvaříme do poloměkka. Přidáme jablka, vaříme, až brambory zcela změknou a vsají vývar.

2

Omyté kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso obalíme ve strouhance a opečeme po obou stranách na oleji. Před koncem pečení přidáme klobásy, rychle je opečeme.

3

Brambory s jablky upravíme na mísu, opepříme je, poklademe kroužky cibule osmahnutými do zlatova na másle a obložíme kotletami s klobásami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept