Recept

Kuřecí prsíčka na zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13932

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
300 g Fazolové lusky zelené
4 ks Kuřecí prsa
5 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
100 ml Vývar zeleninový
10 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 295 kcal
Kilojoule 1 232kJ
3% Sacharidy 12 g
9% Tuky 7 g
29% Sodík 572 mg
80% Bílkoviny 45 g

Kuřecí prsíčka na zelenině postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Na pánvi na 3 lžících rozehřátého oleje řízky opékáme po obou stranách asi 7 minut, vyjmeme je, necháme na teplém místě.

2

Omyté ředkvičky pokrájíme na kolečka, očištěné fazolky překrojíme napůl.

3

Oloupanou, najemno nasekanou cibuli zpěníme na 2 lžících oleje. Přidáme ředkvičky a fazolky, přilijeme vývar a zeleninu dusíme asi 5 minut.

4

Opečené řízky nakrájíme šikmo na plátky a podáváme s dušenou zeleninou. Vhodnou přílohou jsou špagety.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept