Recept

Okurky zapečené s masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13965

Ingredience

1 ks Cibule
0,3 l Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Okurka salátová
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
500 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 778kJ
3% Sacharidy 11 g
38% Tuky 28 g
6% Sodík 123 mg
55% Bílkoviny 31 g

Okurky zapečené s masem postup přípravy receptu:

1

Na hrubo nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na malé koustky pokrájené maso, osolíme, přidáme utřený česnek a dusíme bez podlévání.

2

Omytou okurku zbavíme semen, rozkrájíme na kostky, osolíme, zaprášíme trochou hladké mouky a přidáme k masu.

3

Vše společně dusíme téměř do měkka. Poté přilijeme osolené mléko s vejci ušlehanými do pěny a zapečeme do červena.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept