Recept

Kořeněné plátky rostbífu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15159

Ingredience

0,5 šálek Bazalka
6 ks Cibule červená
1 kg Hovězí roštěnka vys. peč.
250 ml Olej olivový
0,5 šálek Oregano čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Rajčatová šťáva
1 špetka Sůl
0,5 šálek Tymián čerstvý
0,5 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

67% Kalorie 1,323 kcal
Kilojoule 5 536kJ
10% Sacharidy 36 g
132% Tuky 99 g
4% Sodík 77 mg
141% Bílkoviny 79 g

Kořeněné plátky rostbífu postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek oloupeme, jemně nasekáme. Omyté a osušené bylinky nasekáme na jemno. Vše smícháme s olivovým olejem a rajskou šťávou. Osolíme, opepříme, přidáme worcester.

2

Maso nakrájíme na velmi tenké plátky, protáhneme je marinádou, rozložíme do zapékací mísy a pečeme v předehřáté troubě na 180°C 8 minut na střední liště.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept