Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15195

Ingredience

3 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
1 ks Citrony
3 ks Filé z mečouna
1 ks Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
1 ks Salát ledový
1 špetka Sůl
6 ks Tortilla
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 691 kcal
Kilojoule 2 890kJ
32% Sacharidy 114 g
18% Tuky 13 g
13% Sodík 252 mg
62% Bílkoviny 35 g

Tacos s mečounem postup přípravy receptu:

1

Steaky z mečouna grilujeme na grilu 2-3 minuty z každé strany. Necháme trochu vychladnout, odstraníme kůži a rybu nadrobíme do mísy.

2

V hrnci rozpálíme olej, přidáme drcený česnek, nasekanou cibuli a zelené čili. Smažíme asi 5 minut, až bude cibule měkká.

3

Rajčata spaříme, oloupeme, odstraníme semena a nakrájíme na kostky. Přidáme k cibulové směsi, promícháme, přidáme rybu a dusíme 5 minut při nízské teplotě. Přidáme nasekaný koriandr a dusíme 1-2 minuty, okořeníme dle chuti.

4

Kukuřičné tortilly napaříme, aby byly ohebné, na každou položíme trochu salátu a rybí směs. Přehneme na polovic a podáváme s plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept