Krkovička plněná vinnou klobásou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 70 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Krkovička plněná vinnou klobásou
Celkový čas: | 70 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 50 minut |
Autor: | brousek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 1575 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 plátek | Anglická slanina |
2 polévková lžíce | Hořčice plnotučná |
300 g | Klobása vinná |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
4 plátek | Vepřová krkovička |
400 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 770,2mg |
---|---|
Cholesterol | 1,6mg |
Draslík | 3,0mg |
Vláknina | 39,8mg |
Vitamín A | 0,4mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Anglická slanina, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Klobása vinná, Pepř černý mletý, Vepřová krkovička mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Krkovička plněná vinnou klobásou postup přípravy receptu:
1 | Naklepeme plátky krkovičky, osolíme a opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. |
2 | Na každý plátek dáme slaninu a bochánek vinné klobásy, kterou jsme vymačkali ze střívka. |
3 | Plátek zavineme, a připíchneme jehlou nebo párátkem. |
4 | Vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme. |