Recept

Skopové maso s cibulí a mrkví

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16025

Ingredience

1 ks Bobkový list
150 g Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
750 g Skopová plec
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 726 kcal
Kilojoule 3 036kJ
2% Sacharidy 6 g
167% Tuky 125 g
10% Sodík 207 mg
35% Bílkoviny 20 g

Skopové maso s cibulí a mrkví postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na menší kousky a osolíme. Oloupanou cibuli nadrobno nasekáme a oloupanou mrkev nastrouháme.

2

V kastrole rozehřejeme sádlo a dusíme na něm maso s cibulí a mrkví. Když je maso zpola měkké, přidáme bobkový list, tymián, pepř a dodusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme trochou vody.

3

Měkké maso zaprášíme moukou, opražíme, zalijeme vodou a povaříme.

4

Nakonec pokrm okyselíme octem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept