Recept

Zapékané steaky ze svíčkové

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 19 minut
Doba přípravy: 3 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16097

Ingredience

4 ks Hovězí svíčková
1 ks Kompot broskvový
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
4 plátek Sýr Gouda 45%
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 915 kcal
Kilojoule 3 829kJ
6% Sacharidy 20 g
8% Tuky 6 g
20% Sodík 408 mg
237% Bílkoviny 133 g

Zapékané steaky ze svíčkové postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozpálíme olej a máslo. Vložíme steaky ze svíčkové nebo telecího filé asi 3 cm silné a pečeme je z každé strany asi 2 minuty.

2

Hotové osolíme, opepříme, vyjmeme z pánve i s tukem a dáme je do zapékací nádoby.

3

Broskve z kompotu necháme okapat, na každý steak dáme jednu polovinu a plátek sýra.

4

Zapékáme v horké troubě na 200 °C asi 7–12 minut, až se sýr rozpustí.

5

Hotové dáme na mísu nebo nahřáté talíře a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept