Hrušky v tvarohovém krému - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hrušky v tvarohovém krému
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 16593 |
Kategorie: | Ovocné dezerty |
Ingredience
1 polévková lžíce | Cukr vanilka |
4 ks | Hrušky |
1 polévková lžíce | Mandle plátky |
1 polévková lžíce | Med včelí |
0,1 l | Mléko polotučné |
250 g | Tvaroh tučný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 22g |
---|---|
Cholesterol | 31,3mg |
Draslík | 159,9mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 187,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hrušky, Med včelí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Cukr vanilka, Mandle plátky, Mléko polotučné, Tvaroh tučný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hrušky v tvarohovém krému postup přípravy receptu:
1 | Oloupané hrušky zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostičky a rozdělíme do mističek. |
2 | Tvaroh utřeme s mlékem, cukrem, vanilkovým cukrem a medem do hladkého krému a nalijeme na hrušky. |
3 | Dezert posypeme nasucho opraženými plátky mandlí. |
4 | Necháme mírně vychladit a podáváme. |