Recept

Topinky se slaninou a jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 16672

Ingredience

150 g Anglická slanina
4 krajíc Chléb konzumní
2 ks Jablka
2 polévková lžíce Kečup
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 984kJ
13% Sacharidy 46 g
38% Tuky 28 g
19% Sodík 372 mg
17% Bílkoviny 10 g

Topinky se slaninou a jablky postup přípravy receptu:

1

Krajíčky chleba (nebo toastového chleba) nasucho opečeme.

2

Plátky anglické slaniny opečeme na pánvi do křupava. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kolečka. Opečeme je v pánvi na tuku, zbylém ze slaniny.

3

Opečený chléb potřeme máslem, obložíme slaninou a jablky. Chleby mírně osolíme a pokapeme horkým kečupem.

4

Podáváme horké s čajem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept