Jednoduchý recept

Česnekový toast

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 14 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 9 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16741

Ingredience

1 ks Bageta
1 kávová lžička Bazalka
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 99 kcal
Kilojoule 412kJ
3% Sacharidy 12 g
6% Tuky 4 g
8% Sodík 168 mg
6% Bílkoviny 3 g

Česnekový toast postup přípravy receptu:

1

Plátky bagety rozložíme vedle sebe na plech. V rendlíku rozehřejeme máslo a olej. Česnek oloupeme a prolisujeme, přidáme spolu s bazalkou k máslu. Dusíme asi 10 vteřin, pak ji odstavíme z ohně.

2

Plech s chlebíčky dáme do trouby předehřáté na 250°C asi na vzdálenost 10 cm od horního zdroje tepla a chlebíčky lehce opečeme.

3

Plátky chlebíčků obrátíme, potřeme česnekovým máslem a posypeme strouhaným parmazánem. Zapékáme asi 5-7 minut v troubě, až jsou zlatohnědé.

4

Hotové chlebíčky dáme na mísu a horké podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept