Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1677

Ingredience

1 ks Bažant obecný
2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 ks Nové koření celé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Rozmarýn sušený
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
500 ml Víno červené
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

67% Kalorie 1,315 kcal
Kilojoule 5 502kJ
2% Sacharidy 7 g
92% Tuky 69 g
32% Sodík 639 mg
239% Bílkoviny 135 g

Bažant na víně postup přípravy receptu:

1

Na osm dílů rozporcujeme bažanta a protáhneme částí slaniny. Zbytek slaniny nakrájíme, rozškvaříme.

2

Přidáme máslo a nakrájenou cibuli, kterou zpěníme.

3

Vložíme osolené maso, koření, zalijeme vínem a dusíme doměkka. Před dokončením doplníme žampiony, které jsme nakrájeli a cibulkou. Krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept