Jednoduchý recept

Brambory po italsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16776

Ingredience

1000 g Brambory
2 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 192 kcal
Kilojoule 805kJ
10% Sacharidy 34 g
5% Tuky 4 g
11% Sodík 222 mg
12% Bílkoviny 7 g

Brambory po italsku postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na osminky. Vložíme je na plech pomaštěný olejem, okořeníme rozmarýnem a solí. Mezi brambory položíme neoloupané stroužky česneku.

2

Plech umístíme na nejvyšší příčku předem vyhřáté trouby a brambory za občasného obracení upečeme do zlatova.

3

Před podáváním odstraníme česnek.

4

Podáváme jako přílohu k masům.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept