Recept

Hovězí hranolky na červeném víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16780

Ingredience

50 g Cibule
400 g Hovězí maso zadní
80 g Kečup
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 706kJ
2% Sacharidy 7 g
7% Tuky 6 g
12% Sodík 246 mg
39% Bílkoviny 22 g

Hovězí hranolky na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a zlehka opečeme na oleji. Přidáme oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli, osmahneme, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme trochou vody, rozmícháme, osolíme a opepříme.

2

Maso zvolna dusíme do měkka a během dušení mírně podléváme vodou. Před koncem dušení vmícháme červené víno a kečup.

3

Podáváme s rýží.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept