Recept

Sýrový nákyp se špenátem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16844

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
50 ml Smetana 12% (konzumní)
60 g Sýr Eidam cihla 30%
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Špenátový protlak mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 577kJ
2% Sacharidy 7 g
41% Tuky 31 g
19% Sodík 372 mg
38% Bílkoviny 21 g

Sýrový nákyp se špenátem postup přípravy receptu:

1

Smetanu, část nastrouhaného sýru a sůl vmícháme do rozmrazeného špenátu. Přimícháme žloutky a sníh ušlehaný z bílků.

2

Směs vložíme do vymaštěného pekáčku a povrch posypeme zbylým sýrem a poklademe vločkami másla. Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept