Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16865

Ingredience

50 g Cibule
200 ml Jogurt bílý
200 g Kuřecí prsa
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
200 g Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 229 kcal
Kilojoule 959kJ
4% Sacharidy 15 g
9% Tuky 7 g
20% Sodík 398 mg
48% Bílkoviny 27 g

Uherské kuře v alobalu postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme omyté, nakrájené zelí, mírně podlijeme vodou a vaříme doměkka.

2

Omytá kuřecí prsa osolíme a zabalíme do alobalu potřeného máslem. Maso upečeme v troubě doměkka.

3

Na talíře upravíme zelí, na ně položíme maso a vše přelijeme zahřátým jogurtem okořeněným pepřem a mletou paprikou.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept