Rybí filé s vejci - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí filé s vejci
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 16866 |
Ingredience
40 g | Cibule |
300 g | Filé rybí |
20 g | Máslo čerstvé |
40 ml | Mléko odtučněné |
10 g | Pažitka |
0,5 kávová lžička | Sůl |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 247,7mg |
Draslík | 121,8mg |
Vláknina | 930,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,4mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Pažitka, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí, Máslo čerstvé, Mléko odtučněné mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rybí filé s vejci postup přípravy receptu:
1 | V pánvi na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, nadrobno nasekané filé. Osolíme a dusíme doměkka. |
2 | Na měkké maso nalijeme vejce rozkvedlaná v troše mléka a necháme je ztuhnout. Nakonec pokrm posypeme nasekanou pažitkou. |
3 | Podáváme s vařenými bramborami. |