Recept

Vepřový bůček na rozmarýnu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16929

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Muškátový oříšek
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Rozmarýn sušený
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřový bok
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 789 kcal
Kilojoule 3 303kJ
1% Sacharidy 3 g
106% Tuky 80 g
12% Sodík 247 mg
25% Bílkoviny 14 g

Vepřový bůček na rozmarýnu postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nastrouháme a promícháme s rozmarýnem, pepřem, solí a špetkou muškátového oříšku. Vzniklou pastou po všech stranách potřeme omytý a osušený vepřový bok.

2

Maso vložíme do pekáče, mírně podlijeme a v silně vyhřáté troubě pečeme doměkka. Upečený bůček nakrájíme na porce.

Poznámka

Podáváme s vařenými petrželkovými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept