Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16971

Ingredience

100 g Cibule
200 ml Hovězí vývar základní
500 g Lečo sterilované
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
90 g Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska mražená
75 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 870kJ
6% Sacharidy 21 g
7% Tuky 5 g
30% Sodík 606 mg
37% Bílkoviny 21 g

Treska dušená v leču postup přípravy receptu:

1

Očištěné porce tresky osolíme a vložíme do kastrolu na dvě lžíce rozehřátého oleje. Podlijeme trochou vroucí vody a dusíme asi 15 minut. Po vychladnutí maso vykostíme a kůži stáhneme.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, vložíme porce tresky, přidáme rajčatový protlak, prolisovaný česnek, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

3

Nakonec přidáme lečo, podle chuti osolíme a opepříme, zaprášíme moukou a chvíli podusíme.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept