Jednoduchý recept

Pečené kvíčaly

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 17300

Ingredience

30 g Cibule
0,5 l Hovězí vývar základní
2 ks Jalovec
2 ks Kvíčala
50 g Máslo čerstvé
4 ks Pepř černý celý
60 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 333kJ
9% Sacharidy 34 g
25% Tuky 19 g
33% Sodík 667 mg
19% Bílkoviny 11 g

Pečené kvíčaly postup přípravy receptu:

1

Očištěné, vykuchané a omyté kvíčaly osolíme a do každé vložíme kuličku jalovce a kousek másla. Kvíčaly obalíme plátky slaniny a přavážeme nití.

2

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle a zalijeme vývarem. Vložíme připravené kvíčaly, celý pepř a pečeme v troubě doměkka.

3

Upečené kvíčaly vyjmeme, šťávu zalijeme červeným vínem, dochutíme a chvíli povaříme.

4

Šťávu prolisujeme na kvíčaly a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept