Recept

Filé dušené s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17468

Ingredience

2 ks Cibule
400 g Fazolky mražené
500 g Filé rybí
1 kávová lžička Kari koření
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 447kJ
4% Sacharidy 13 g
23% Tuky 17 g
14% Sodík 281 mg
111% Bílkoviny 62 g

Filé dušené s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé nakrájíme nadrobno, osolíme a spolu s oloupanou, jemně pokrájenou cibulí, zpěněnou na másle, dusíme pod pokličkou.

2

Když je šťáva zpola vydušená, přisypeme fazolky, zamícháme a dusíme do vysmahnutí šťávy.

3

Směs okořeníme, zalijeme rozšlehanými vejci a necháme ztuhnout.

4

Podáváme s petrželkovými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept