Jednoduchý recept

Karbanátky pečené se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18109

Ingredience

300 g Hovězí maso přední
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Smetana 12% (konzumní)
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
300 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 672 kcal
Kilojoule 2 812kJ
0% Sacharidy 1 g
84% Tuky 63 g
11% Sodík 222 mg
43% Bílkoviny 24 g

Karbanátky pečené se sýrem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso na jemno umeleme, osolíme, opepříme, přilijeme smetanu a dobře propracujeme.

2

Ze směsi vytvarujeme 10 karbanátků, potřeme je olejem a opečeme na pánvi po jedné straně. Potom maso obrátíme, na každý karbanátek položíme polovinu plátku eidamu a dopečeme.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou. Servírujeme teplé. Sýr nakrájíme na silnější plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept