Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18481

Ingredience

5 g Bazalka
1 ks Citrony
5 g Estragon
5 g Kerblík
5 g Kopr čerstvý
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
800 g Pražma
4 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 040kJ
1% Sacharidy 4 g
11% Tuky 8 g
47% Sodík 939 mg
71% Bílkoviny 40 g

Grilovaná pražma postup přípravy receptu:

1

Vykuchané ryby zbavené šupin omyjeme, potřeme citronovou šťávou a uvnitř i na povrchu je osolíme a opepříme. Bylinky rozdělíme na 4 stejné porce a vložíme do břišních dutin pražem. Sepneme jehlami nebo párátky.

2

Připravené ryby potřeme olejem, položíme na horký gril a pečeme. Během grilování ryby obracíme. Když jde lehce vytáhnout hřbetní ploutev, jsou pražmy pečené.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou bagety s bylinkovým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept