Jednoduchý recept

Bramborová mísa s paprikami, citronem a olivami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 18546

Ingredience

2 ks Brambory
1 ks Citrony
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
5 polévková lžíce Olej olivový
1 šálek Olivy zelené
2 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 206kJ
8% Sacharidy 28 g
28% Tuky 21 g
103% Sodík 2 g
10% Bílkoviny 5 g

Bramborová mísa s paprikami, citronem a olivami postup přípravy receptu:

1

Předehřejeme troubu na 190 stupňů Celsia.

2

V pekáči na oleji orestujeme směs oloupaných a na klínky nakrájených brambor, na proužky nakrájenou odjádřenou červenou papriku, najemno nasekané stroužky česneku asi 2 minuty. Přidáme omyté plátky citronu a vypeckované olivy, osolíme, opepříme, promícháme a vložíme do trouby na zapečení asi na 45 minut, až jsou brambory zlaté a měkké.

3

Po upečení dáme zeleninu i se šťávou do servírovací mísy, pokapeme olejem a posypeme nadrobno nasekaným čerstvým koriandrem.

4

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept