Recept

Bramborové ragú s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18744

Ingredience

2000 g Brambory
3 ks Cibule
1000 g Hrášek
8 ks Karotka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
100 g Tuk
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 542 kcal
Kilojoule 2 268kJ
22% Sacharidy 81 g
24% Tuky 18 g
14% Sodík 278 mg
34% Bílkoviny 19 g

Bramborové ragú s hráškem postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky.

2

Oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibuli a očištěnou, na kolečka nakrájenou karotku osmahneme v kastrolu na tuku. Přidáme nakrájené brambory, chvíli podusíme a podlijeme horkou vodou.

3

Asi 15 minut před koncem dušení vsypeme hrášek, pokrm osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a vše dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept