Jednoduchý recept

Roštěnky v marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 18866

Ingredience

marináda
2 ks Bobkový list
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
1 polévková lžíce Olej olivový
250 ml Olej rostlinný
10 ks Rajčata sušená sterilovaná
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
100 ml Víno portské
4 stroužek Česnek
Roštěnky v marinádě
800 g Hovězí roštěnka níz. peč.
1 kávová lžička Pepř 4 barev
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

134% Kalorie 2,641 kcal
Kilojoule 11 051kJ
50% Sacharidy 180 g
263% Tuky 197 g
115% Sodík 2 g
140% Bílkoviny 79 g

Roštěnky v marinádě postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli spolu se sušenými rajčaty a nasekaným česnekem osmahneme na oleji. Po vychladnutí vše smícháme s vínem, zeleným pepřem, tymiánem a bobkovým listem.

2

Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a okořeníme nadrceným pepřem. Roštěnky vložíme do připravené marinády, přelijeme olejem a necháme do druhého dne odležet.

3

Potom maso opečeme na pánvi nebo na grilu.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou americké brambory a zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept