Jednoduchý recept

Špíz z mečouna

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19191

Ingredience

5 g Bobkový list
30 ml Citronová šťáva
100 g Feferony
500 g Filé z mečouna
30 ml Olej olivový
300 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 032kJ
2% Sacharidy 7 g
17% Tuky 13 g
9% Sodík 177 mg
46% Bílkoviny 26 g

Špíz z mečouna postup přípravy receptu:

1

Rybu si nakrájíme na kostky a společně s nakrájenými rajčaty a feferonkami napichujeme na špíz. Občas proložíme bobkovým listem.

2

Vše osolíme a dáme grilovat.

3

Hotové špízy pokapeme olivovým olejem smíchaným s citrónovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept