Recept

Bramborový guláš s kapustou a bůčkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 19198

Ingredience

750 g Brambory
1 ks Cibule
250 g Kapusta hlávková
1 špetka Majoránka
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
250 g Vepřový bok
1 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 695 kcal
Kilojoule 2 907kJ
11% Sacharidy 41 g
72% Tuky 54 g
12% Sodík 250 mg
26% Bílkoviny 14 g

Bramborový guláš s kapustou a bůčkem postup přípravy receptu:

1

Omytý vepřový bůček nakrájíme na kostky, v kastrole podlijeme osolenou vodou a dusíme doměkka.

2

Ve větším kastrole na polovině sádla osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme krátce povařenou, na nudličky nakrájenou kapustu, měkký bůček a oloupané, na kousky nakrájené brambory. Podlijeme a dusíme, dokud brambory nezměknou.

3

Potom pokrm zahustíme jíškou připravenou ze zbylého sádla a hladké mouky, přidáme utřený česnek, okořeníme majoránkou a chvíli povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept